Innvendig malerarbeid i Oslo

Ønsker du hjelp til innvendig malerarbeid i Oslo?

Trenger du hjelp til innvendig malerarbeid i Oslo? Hos oss får du dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag og som behersker de aller fleste malingteknikker. Vi har malere i Oslo klare for oppdrag på kort varsel.
Vi utfører innvendig malerarbeid for private, sameier og borettslag i Oslo.

Alle kan male tenker sikkert du og et malerfirma er et malerfirma – men det stemmer ikke. Ofte leter kunder etter et billig eller billigste malerfirma i Oslo uten å tenke på hva som gjør at prisene varierer. Alt kan ikke vurderes ut fra pris, for det er store forskjeller mellom malerfirmaene i Oslo. Det dyreste tilbudet må ikke være det beste og det finnes ikke noe automatikk i at det billigste tilbudet er dårligst.

Det som er viktig når du skal bestemme deg for hvilken maler i Oslo du ønsker å benytte er at malerne som skal male hos deg har lang erfaring, kompetanse og har kunnskap om de forskjellige materialene som skal benyttes. Samtidig er det viktig at malerfirmaet benytter kvalitets maling, her får du ofte det du betaler for.

Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig. Vi har fokus på å levere kvalitet til en fornuftig pris, samtidig som vi er stolte av å kunne yte personlige service til alle våre kunder. Hos DinMalerparter er vi opptatte av å levere et produkt som skal vare i mange, mange år fremover. Vi benytter utelukkende kvalitets materialer og vet hvor viktig det er at nødvendig grunnarbeid gjennomføres på riktig måte.

Vårt mål er å være svært konkurransedyktige på pris. Normalt skal vi kunne matche de aller rimeligste tilbudene uten at dette går går utover kvaliteten på arbeidet eller materialevalg. Vi leverer kvalitet, personlig service pakket inn i en god pris. Dette sikrer våre kunder en god opplevelse som vi håper de deler med venner og bekjente.

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført. Når du benytter DinMalerpartner til Innvendig malerarbeid kan du være trygg på at jobben blir utført som avtalt, til både avtalt tid og pris.

Ønsker du befaring på innvendig malerarbeid i Oslo? Befaring, pris og tilbud er selvfølgelig helt uforpliktende for deg som kunde.

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

Hvilke tjenester kan vi hjelpe deg med?

Innvendig Malerarbeid: Maling av vegger, tak, vinduer, dører..

Utvendig malerarbeid: Maling av hus, garasje, fasader, terrasser..

Dører og vinduer: Utskifting og maling. Vinduer og dører..

Sparkelarbeid: Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie..

Tapetsering: Tapetsering og fjerning av tapet..

Trappeoppganger: Oppussing, maling av trappeløp og oppganger..

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Steder vi utfører arbeid

Noen av områdene vi utfører innvendig malerarbeid i Oslo: Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø.

Vi utfører også..

Maling av Hus i Oslo, Maling av Garasje, Maling av Fasade, Maling av Veranda, Maling av Rekkverk, Beising av Hus, Maling av Mur, Maling av Vinduer i Oslo, Maling av Dører, Maling av Borettslag, Maling av Platting, Maling av Uthus, Maling av Felles Garasje, Maling av Gjerde i Oslo.

Kontakt oss for tilbud


Kontakt oss om du trenger en maler i Oslo – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Renovering av leilighet i Oslo

Totaloppussing av bolig i Oslo

Totalrenovering av bolig i Oslo

Oppussing av bolig

Oppussing før salg - Enerhaugen

Stue og åpent kjøkken

Stue med sovealkove

Malerfirma Oslo

Maling før salg

Oppussing før salg

Malerfirma Asker

Malerfirma Bærum

Oppussing av leilighet før salg Østerås

Oppussing av leilighet Østerås

Nyoppusset spisestue - Hosle

Oppussing av barnerom - Hosle

nymalt trapp og sparklede vegger - Hosle

Nymalt kjellerstue - Hosle

Maling av leilighet Østerås

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling og sparkling

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid.
Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet.
Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.

Marianne Brekken – Etterstad

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av kontor

Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Setter stor pris på fleksibiliteten dere utviste med endring av malingsfarge. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.

Kristin Remøe – Also AS

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!