Male fasade Oslo

Male fasade Oslo? Vi gir deg fastpris

Hvis du ønsker å male fasaden på en bygning eller hus i Oslo kan du kontakte oss for et hyggelig tilbud. Våre malere i Oslo har lang erfaring med maling av hus og fasader. Å male fasaden på en bygning eller huset kan være en omfattende og tidkrevende jobb, men det gir boligen din et helt nytt og frisk utseende. Maling av fasader i Oslo er en prosess der maling påføres utsiden av en bygning for å beskytte den mot vær og vind, samt for å gi den et estetisk utseende. Før vi kan begynne å male, må vi rengjøre overflaten og eventuelt reparere småskader. Deretter påføres primer for å sikre at malingen fester seg godt til overflaten. Når primeren har tørket, kan man påføre selve malingen.

Når vi skal male fasader i Oslo på en bygning eller hus, kan det være nødvendig å bruke et stillas for å kunne nå alle områdene vi skal male. Enkelte ganger kan det også være behov for å bruke en kombinasjon av lift og stillas for å kunne arbeidet effektivt. Bruk av stillas vil gjøre arbeidet tryggere og mer effektivt.

Det finnes ulike typer maling som kan brukes til fasader, avhengig av materialene som bygningen er laget av. For eksempel kan akrylmaling eller silikonmaling være egnet for mur, mens en oljebasert eller vannbasert maling kan være egnet for tre. Det er viktig å følge produsentens anbefalinger når det gjelder påføring av malingen, slik at man oppnår et jevnt og holdbart resultat. I tillegg bør man sørge for å male på riktig tidspunkt, gjerne på en tørr og varm dag uten mye vind, for å unngå at malingen skaller av eller ikke fester seg godt til overflaten.

Maling av fasade krever både tid, riktig utstyr og riktig materialer. Hos oss treffer du malere med lang erfaring og vi har god kjennskap til alle de forskjellige produktene som egner seg for nettopp din fasade. Vi maler fasader i Oslo for både privatpersoner, bedrifter og borettslag, hos oss får du fast avtalt pris på hele jobben.

Vedlikehold av fasade

Vedlikehold av fasaden på et hus eller en bygning er viktig for å bevare utseende og funksjonalitet. En godt vedlikeholdt fasade forlenger levetiden til bygningen og vil redusere behovet for kostbare reparasjoner på sikt. Her er noen tips om hvordan man kan vedlikeholde fasaden på en bygning:

  1. Fasaden på en bygning kan bli utsatt for smuss, forurensning og annen forurensning. Det er derfor viktig å regelmessig rengjøre fasaden for å unngå at smuss og skitt bygger seg opp. Det finnes ulike metoder for rengjøring av fasader, avhengig av byggematerialet og graden av forurensning.
  2. Regelmessig inspeksjon av fasaden kan bidra til å oppdage eventuelle skader eller problemer som kan føre til større skader på sikt. Det kan være sprekker i mur eller skader på fugemasse som må repareres.
  3. Regelmessig maling og behandling av fasaden kan bidra til å beskytte bygningen mot vær og vind, samt forbedre dens estetiske utseende. Det er viktig å velge riktig type maling og behandling, avhengig av byggematerialet og værforholdene.
  4. Vegetasjon som vokser på fasaden kan skade bygningen over tid. Det er derfor viktig å beskjære og fjerne vegetasjon regelmessig.

Ved å følge disse tipsene kan man opprettholde en sunn og holdbar fasade på en bygning, og dermed unngå kostbare reparasjoner og skader på sikt.

Hva koster det å male fasade i Oslo?

Det er vanskelig å gi en pris på hva det koster å male en fasade i Oslo uten at vi har fått oversendt bilder av fasaden eller fått tatt en nærmere titt via en uforpliktende befaring. Får å gi deg et korrekt tilbud på arbeidet og for å kunne få gitt den en pris må vi se nærmere på enkelte ting som vil kunne påvirke prisen på arbeidet. Prisen på arbeidet er ofte avhengig av størrelse på bygningen, hvor høyt huset er og ikke minst tilstanden på overflaten som skal males. Enkelte fasader krever mye forarbeid før malerarbeidet kan starte, men enkelte fasader ikke krever noe forarbeid og vil derfor være priset lavere.

Det vil heller ikke nødvendigvis lønnes eg å velge en billig maling for å få ned prisen på arbeidet med maling av fasaden. Materialkostnadene er ofte en betydelig del av totalprisen på fasademaling. Det vil som regel være en god investering være verdt å investere i høy kvalitet maling når først fasaden skal males. Kvalitets maling vil øke levetiden på fasaden og vil gi deg et resultat som holder seg penere over tid og redusere behovet for vedlikehold i fremtiden.

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

Hvilke tjenester kan vi hjelpe deg med?

Innvendig Malerarbeid: Maling av vegger, tak, vinduer, dører..

Utvendig malerarbeid: Maling av hus, garasje, fasader, terrasser..

Dører og vinduer: Utskifting og maling. Vinduer og dører..

Sparkelarbeid: Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie..

Tapetsering: Tapetsering og fjerning av tapet..

Trappeoppganger: Oppussing, maling av trappeløp og oppganger..

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Male fasader i tre Oslo, Male fasade mur, Fasade vask, Vaske fasade, Pusse fasade, Vedlikeholde fasade Oslo

Kontakt oss for tilbud


Få tilbud på maling av fasade i Oslo – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maling av fasade i sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av bolig i Asker

Maling av sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av hus i Asker

Maling av borettslag - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av fasade i borettslag- Malerfirma DinMalerpartner

Fasade maling Asker

Oppussing av murfasade i Asker

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Utvendig maling

Trengte hjelp til å male toppetasjen i 3 etg. rekkehus. De ga meg en rask og god pris. Malte vegger / vinduer / hjørnebord. De jobbet veldig raskt og effektivt. Veldig ryddig gjort og pent utført. Jobben tok en uke. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag

Finn Clausen – Bærums Verk

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av hus

Maling av hus i to farger. Krevde stillas. Skifte av diverse råtne planker. Arbeidet er pent og grundig utført. Svært lite søl og ingen skader på hus og hage. Arbeidet gikk raskt unna da været endelig slo til. Arbeidet skulle vært utført i august 2017, men da var det altfor mye regn. Resultatet ser veldig bra ut.

Wenche Strømhaug – Gjettum

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder i Oslo - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!