Maling av hus Asker

Vi maler ditt hus i Asker til fast avtalt pris.

Ønsker du å beise eller male ditt hus i Asker? Vi i DinMalerpartner både maler og beiser hus i Asker og omegn. Ønsker du å male eller beise terrasser, rekkverk, gjerder o.l utfører vi dette også.

Skal malingen holde i mange år, er det viktig at det blir gjort et skikkelig grunnarbeid. Gjøres denne jobben riktig, skal ikke boligen ha behov for å males de neste 8-12 årene. Om du velger å male eller beise huset utvendig er et spørsmål om utseende. Males huset vil du få en jevnere og dekkende flate, men beis ofte blir mer transparent og fremhever treets struktur.

Skal du velge maling eller beis? Både maling og beis gir fullgod beskyttelse av huset, om du velger å male eller beise huset utvendig er et spørsmål om utseende. Males huset vil du få en jevnere og dekkende flate, men beis ofte blir mer transparent og fremhever treets struktur.

Male hus i Asker?

Ved å male ditt hus i Asker får du en behandling som gir en jevn, dekkende glatt overflate på huset. Malingen legger seg som en film på overflaten og gir treverket en bedre beskyttelse mot regn og UV-stråling.
Er huset ditt i dag beiset og du ønsker å gå over til maling? dette ordnet vi enkelt med å legge et ekstra trinn. Da sørger vi for at vi først grunner huset før vi maler med to strøk. Holdbarheten på maling vil være avgjøres av flere faktorer som kvalitet på malingen samt hvor utsatt boligen er for vær og vind. Normalt vil malingen fint holde å 10-12 år.

Beise hus i Asker?

Ved å beise ditt hus i Asker får du fremhever treets struktur. Da beis er en ikke-dekkende behandling som gir et transparent utseende og lar underlaget skinne igjennom. Beisen trekker inn i veden og gir en tynn overflatehinne som beskytter veden mot lys og vekslende fuktighet. Holdbarheten på beis vil være avgjøres av flere faktorer som kvalitet på beisen samt hvor utsatt boligen er for vær og vind. Normalt holder beis i 3-8 år, mens dekkbeis normalt holder 8-10 år.

Hva koster det å male et hus i Asker?

Prisen for maling av ditt hus vil varierer. Her er det vanskelig å gi en pris på forhånd uten at vi har tatt en rask titt på huset. Både størrelse, hvilken materialer vi skal benytte og hvor slitt fasaden er vil kunne påvirke prisen. Noen hus kan være avhengig av å få skiftet ut deler av kledningen grunnet råte før arbeidet kan starte, andre hus kan ha betydelig behov for skraping av maling som er løs eller flasser. Noen hus trenger bare en grundig vask før malerarbeidet kan starte. Før vi kan gi deg et tilbud på maling av ditt hus er vi derfor avhengig av en rask befaring, basert på denne befaringen vil vi gi deg en fastpris på alt arbeidet.

Utvendig maling av hus i Asker er en typisk jobb for sommerhalvåret, da vi er avhengig av tørt og varmt klima. Det er selvfølgelig variasjoner fra år til år, men normalt males hus utvendig fra april til september.

Ved ønske om å male huset på sensommeren benytter vi alltid fuktmåler før vi eventuelt setter i gang arbeidet, dette for å kunne sikre deg som kunde best mulig resultat på malerarbeidet.

Sesongen for utemaling er kort, dette gjør at mange malere har fulle ordrebøker tidlig på året, så om du tenker på å male huset ditt, ta kontakt med oss så tidlig som mulig slik at vi kan booke nettopp ditt prosjekt i kalenderen.

Gratis befaring på maling av hus i Asker

Vi gir deg selvfølgelig gratis og uforpliktende befaring på maling av ditt hus, etter befaring vil vi utarbeidet et detaljert tilbud med arbeidet som skal utføres og pris for arbeidet. Normalt klarer vi å gi alle våre kunder en fastpris på malingarbeidet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på maling av ditt hus i Asker.

Noen av områdene vi maler hus i Asker er: NesøyaNesbruHvalstad, Skaugum, Sem, Syverstad, Fusdal, Sentrum, Drengsrud, Vettre, Borgen, Blakstad, Vollen, Heggedal, Solberg, Billingstad, Bjerkås, Bondibråten, Dikemark, Gullhella, Heggedal, Holmen, Håkavik, Landøya, Nesvangen, Sjøstrand, Sververen, Vollen.

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

Hvilke tjenester kan vi hjelpe deg med?

Innvendig Malerarbeid: Maling av vegger, tak, vinduer, dører..

Utvendig malerarbeid: Maling av hus, garasje, fasader, terrasser..

Dører og vinduer: Utskifting og maling. Vinduer og dører..

Sparkelarbeid: Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie..

Tapetsering: Tapetsering og fjerning av tapet..

Trappeoppganger: Oppussing, maling av trappeløp og oppganger..

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Populære søkeord..

Anbud male hus i Asker, Male hus utvendig, Utvendig maling pris pr m2, Utvendig husvask pris, Male hus utvendig pris, Male hus selv pris, Husmaler Asker, Beising av hus, Husmaling, Male hus Asker, Male huset, Male hus pris, Maler pris pr kvadratmeter for maling av hus utvendig

Kontakt oss for tilbud


Kontakt oss om du trenger hjelp til maling av hus i Asker – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maling av fasade i sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av bolig i Asker

Maling av sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av hus i Asker

Maling av borettslag - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av fasade i borettslag- Malerfirma DinMalerpartner

Fasade maling Asker

Oppussing av murfasade i Asker

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Utvendig maling

Trengte hjelp til å male toppetasjen i 3 etg. rekkehus. De ga meg en rask og god pris. Malte vegger / vinduer / hjørnebord. De jobbet veldig raskt og effektivt. Veldig ryddig gjort og pent utført. Jobben tok en uke. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag

Finn Clausen – Bærums Verk

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av hus

Maling av hus i to farger. Krevde stillas. Skifte av diverse råtne planker. Arbeidet er pent og grundig utført. Svært lite søl og ingen skader på hus og hage. Arbeidet gikk raskt unna da været endelig slo til. Arbeidet skulle vært utført i august 2017, men da var det altfor mye regn. Resultatet ser veldig bra ut.

Wenche Strømhaug – Gjettum

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder i Asker - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!