Utvendig maling av hus

Hjelp til utvendig malerarbeid?

Skal du male eller beise huset ditt? Når huset skal males er det viktig at malerarbeidet planlegges nøye. Alt fra maleprodukter, utstyr til når boligen skal males vil ha en stor påvirkning på sluttresultatet.

Vi i DinMalerpartner både maler og beiser hus i Oslo, Asker og Bærum. Ønsker du å male eller beise terrasser, rekkverk, gjerder o.l utfører vi dette også.

Skal malingen holde i mange år, er det viktig at det blir gjort et skikkelig grunnarbeid. Gjøres denne jobben riktig, skal ikke boligen ha behov for å males de neste 8-12 årene. Om du velger å male eller beise huset utvendig er et spørsmål om utseende. Males huset vil du få en jevnere og dekkende flate, men beis ofte blir mer transparent og fremhever treets struktur.

Skal du velge maling eller beis? Både maling og beis gir fullgod beskyttelse av huset, om du velger å male eller beise huset utvendig er et spørsmål om utseende. Males huset vil du få en jevnere og dekkende flate, men beis ofte blir mer transparent og fremhever treets struktur.

Male huset?
Ved å male huset får du en behandling som gir en jevn, dekkende glatt overflate på huset. Malingen legger seg som en film på overflaten og gir treverket en bedre beskyttelse mot regn og UV-stråling.
Er huset ditt i dag beiset og du ønsker å gå over til maling? dette ordnet vi enkelt med å legge et ekstra trinn. Da sørger vi for at vi først grunner huset før vi maler med to strøk. Holdbarheten på maling vil være avgjøres av flere faktorer som kvalitet på malingen samt hvor utsatt boligen er for vær og vind. Normalt vil malingen fint holde å 10-12 år.

Beise huset?
Ved å beise huset får du fremhever treets struktur. Da beis er en ikke-dekkende behandling som gir et transparent utseende og lar underlaget skinne igjennom. Beisen trekker inn i veden og gir en tynn overflatehinne som beskytter veden mot lys og vekslende fuktighet.
Holdbarheten på beis vil være avgjøres av flere faktorer som kvalitet på beisen samt hvor utsatt boligen er for vær og vind. Normalt holder beis i 3-8 år.

Utvendig maling av hus er en typisk jobb for sommerhalvåret, da vi er avhengig av tørt og varmt klima. Det er selvfølgelig variasjoner fra år til år, men normalt males hus utvendig fra april til september.

Ved ønske om å male huset på sensommeren benytter vi alltid fuktmåler før vi eventuelt setter i gang arbeidet, dette for å kunne sikre deg som kunde best mulig resultat på malerarbeidet.

Sesongen for utemaling er kort, dette gjør at mange malere har fulle ordrebøker tidlig på året, så om du tenker på å male huset ditt, ta kontakt med oss så tidlig som mulig slik at vi kan booke nettopp ditt prosjekt i kalenderen.

Hos oss er alt inkludert i prisen, vi gir deg en fast pris for hele malerjobben.

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til maling av hus – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?