Ønsker du å male og trenger et malerfirma på Aker Brygge?

Trenger du et malerfirma på Aker Brygge? Våre malere er klare for oppdrag på Aker Brygge på kort varsel!

Alle kan male tenker sikkert du og et malerfirma er et malerfirma – men det stemmer ikke. Noen kunder leter utelukkende etter et billig eller billigste malerfirma på Aker Brygge uten å tenke på hva som gjør at prisene varierer.

Alt kan ikke vurderes ut fra pris, for det er store forskjeller mellom malerfirmaene på Aker Brygge. Det dyreste tilbudet må ikke være det beste og det finnes ikke noe automatikk i at det billigste tilbudet er dårligst.

Det som er viktig når du skal bestemme deg for hvilken malerfirma på Aker Brygge du ønsker å benytte er at malerne som skal male hos deg har lang erfaring, kompetanse og har kunnskap om de forskjellige materialene som skal benyttes. Samtidig er det viktig at malerfirmaet benytter kvalitetsmaling, her får du det du betaler for.

DinMalerpartner er opptatt av å levere et produkt som skal vare i mange, mange år fremover.
Vi benytter utelukkende kvalitets materialer og vet hvor viktig det er at nødvendig grunnarbeid gjennomføres på riktig måte.

Vårt mål er å være konkurransedyktige på pris. Normalt skal vi kunne matche de aller rimeligste tilbudene uten at dette går går utover kvaliteten på arbeidet eller materialvalg.
Vi leverer kvalitet, personlig service pakket inn i en god pris. Dette sikrer våre kunder en god opplevelse som vi håper de deler med venner og bekjente.

Når du benytte DinMalerPartner kan du være trygg på at arbeidet blir utført som avtalt. Du skal trygt kunne være på arbeid eller reise bort å føle deg trygg på at jobben blir gjort.
Vi planlegger og sørger for at malerne kommer til avtalt tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

Trenger du et malerfirma på Frogner? Hos oss er alt inkludert i prisen, vi gir deg en fast pris for hele malerjobben.

[accordion opened=»false» style=»»][accordion_item title=»5 GODE GRUNNER TIL HVORFOR DU SKAL VELGE OSS!»]

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

[/accordion_item][/accordion]

Vi utfører også..

Maling av Hus , Maling av Garasje, Maling av Fasade, Maling av Veranda, Maling av Rekkverk, Beising av Hus, Maling av Mur, Maling av Vinduer, Maling av Dører, Maling av Borettslag, Maling av Platting, Maling av Uthus, Maling av Felles Garasje, Maling av Gjerde.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger et malerfirma på Aker Brygge – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

[portfolio columns=»2″ filter=»off» style=»style-1″ filter_orderby=»name» filter_order=»» type=»default» orderby=»default» order=»» mobile_class=»2″ pagination=»off» hide_all=»» category=»0″]

Hva sier våre kunder?

[testimonials_modern style=»arrows» autoplay=»true» autoplay_pause=»true»][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Maling og sparkling
Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere andledning
Marianne Brekken – Etterstad[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Montering av gips
Rehabilitering av vegger/vindu innvendig. Kompetente arbeidere, presis, hyggelig, ærlig og raskt utført. Veldig fornøyd og kan anbefale disse arbeiderne.
Birgitte – Holmen på Aker Brygge[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Maling av kontor
Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.
Kristin Remøe – Also AS[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Utvendig maling
Trengte hjelp til å male toppetasjen i 3 etg. rekkehus. De ga meg en rask og god pris. Malte vegger / vinduer / hjørnebord. De jobbet veldig raskt og effektivt. Veldig ryddig gjort og pent utført. Jobben tok en uke. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag
Finn Clausen – Bærums Verk[/testimonial_modern][/testimonials_modern]