Maler Asker

Ønsker du å male og trenger et malerfirma i Asker?

Trenger du et malerfirma i Asker? Våre malere er klare for oppdrag i Asker på kort varsel!

Alle kan male tenker sikkert du og et malerfirma er et malerfirma – men det stemmer ikke. Noen kunder leter utelukkende etter et billig eller billigste malerfirma i Asker uten å tenke på hva som gjør at prisene varierer. Alt kan ikke vurderes ut fra pris, for det er store forskjeller mellom malerfirmaene i Asker. Det dyreste tilbudet må ikke være det beste og det finnes ikke noe automatikk i at det billigste tilbudet er dårligst. Det som er viktig når du skal bestemme deg for hvilken malerfirma i Asker du ønsker å benytte er at malerne som skal male hos deg har lang erfaring, kompetanse og har kunnskap om de forskjellige materialene som skal benyttes. Samtidig er det viktig at malerfirmaet benytter kvalitetsmaling, her får du det du betaler for.

DinMalerpartner er opptatt av å levere et produkt som skal vare i mange, mange år fremover.
Vi benytter utelukkende kvalitets materialer og vet hvor viktig det er at nødvendig grunnarbeid gjennomføres på riktig måte.

Konkurransedyktige priser på malerarbeid i Asker

Vårt mål er å være konkurransedyktige på pris. Normalt skal vi kunne matche de aller rimeligste tilbudene uten at dette går går utover kvaliteten på arbeidet eller materialvalg.
Vi leverer kvalitet, personlig service pakket inn i en god pris. Dette sikrer våre kunder en god opplevelse som vi håper de deler med venner og bekjente.

Når du benytte DinMalerPartner kan du være trygg på at arbeidet blir utført som avtalt. Du skal trygt kunne være på arbeid eller reise bort å føle deg trygg på at jobben blir gjort.
Vi planlegger og sørger for at malerne kommer til avtalt tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

Hos oss er alt inkludert i prisen, vi gir deg en fast pris for hele malerjobben.

Maler Asker

Vi er et lokalt malerfirma fra Asker. Våre malere er vant til å jobbe både i små og store leiligheter, eneboliger, større villaer samt forretningsbygg. Våre malere utfører alle maleoppdrag, puss og maling og vi behersker et bredt spekter av metoder som skaper akkurat den finishen du er ute etter. Vi leverer alltid høy kvalitet til en fornuftig pris.

DinMalerpartner er en veletablert malerbedrift som leverer kvalitet, og ønsker å være den foretrukne partneren til våre kunder i Asker. Skal du male huset, stua eller tapetsere gangen? vi tar jobben! Vi vet hva som er viktig for at du skal få et langvarig og godt resultat på malerarbeidet, vi kombinerer både nye maleteknikker og gamle håndverk-tradisjoner.

Hos oss får du alltid topp kvalitet, levert til den tiden vi har blitt enige om og prisen vil alltid være den vi har avtalt. Hos oss får du ingen overraskelser.

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

Hvilke tjenester kan vi hjelpe deg med?

Innvendig Malerarbeid: Maling av vegger, tak, vinduer, dører..

Utvendig malerarbeid: Maling av hus, garasje, fasader, terrasser..

Dører og vinduer: Utskifting og maling. Vinduer og dører..

Sparkelarbeid: Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie..

Tapetsering: Tapetsering og fjerning av tapet..

Trappeoppganger: Oppussing, maling av trappeløp og oppganger..

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Steder vi utfører arbeid

Noen av områdene vi utfører innvendig malerarbeid i Asker: Billingstad, Bjerkås, Bondibråten, Dikemark, Gullhella, Heggedal, Holmen, Håkavik, Landøya, Nesvangen, Sjøstrand, Sververen, Vollen

Vi utfører også..

Maling av Hus Asker, Maling av Garasje, Maling av Fasade, Maling av Veranda, Maling av Rekkverk, Beising av Hus, Maling av Mur i Asker, Maling av Vinduer, Maling av Dører, Maling av Borettslag Asker, Maling av Platting, Maling av Uthus, Maling av Felles Garasje, Maling av Gjerde.

Kontakt oss for tilbud


Maler i Asker? Kontakt oss – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Renovering av leilighet i Oslo

Totaloppussing av bolig i Oslo

Totalrenovering av bolig i Oslo

Oppussing av bolig

Oppussing før salg - Enerhaugen

Stue og åpent kjøkken

Stue med sovealkove

Malerfirma Oslo

Maling før salg

Oppussing før salg

Malerfirma Asker

Malerfirma Bærum

Oppussing av leilighet før salg Østerås

Oppussing av leilighet Østerås

Nyoppusset spisestue - Hosle

Oppussing av barnerom - Hosle

nymalt trapp og sparklede vegger - Hosle

Nymalt kjellerstue - Hosle

Maling av leilighet Østerås

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling og sparkling

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid.
Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet.
Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.

Marianne Brekken – Etterstad

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av kontor

Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Setter stor pris på fleksibiliteten dere utviste med endring av malingsfarge. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.

Kristin Remøe – Also AS

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere i Asker som er stolte av faget.
Fornøyde kunder i Asker - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!