Malerfirma i Bærum

Ønsker du å male og trenger et malerfirma i Bærum?

Trenger du et malerfirma i Bærum? Våre malere er klare for oppdrag i Bærum på kort varsel!

Alle kan male tenker sikkert du og et malerfirma er et malerfirma – men det stemmer ikke. Noen kunder leter utelukkende etter et billig eller billigste malerfirma i Bærum uten å tenke på hva som gjør at prisene varierer.

Alt kan ikke vurderes ut fra pris, for det er store forskjeller mellom malerfirmaene i Bærum. Det dyreste tilbudet må ikke være det beste og det finnes ikke noe automatikk i at det billigste tilbudet er dårligst.

Det som er viktig når du skal bestemme deg for hvilken malerfirma i Bærum du ønsker å benytte er at malerne som skal male hos deg har lang erfaring, kompetanse og har kunnskap om de forskjellige materialene som skal benyttes. Samtidig er det viktig at malerfirmaet benytter kvalitetsmaling, her får du det du betaler for.

DinMalerpartner er opptatt av å levere et produkt som skal vare i mange, mange år fremover.
Vi benytter utelukkende kvalitets materialer og vet hvor viktig det er at nødvendig grunnarbeid gjennomføres på riktig måte.

Vårt mål er å være konkurransedyktige på pris. Normalt skal vi kunne matche de aller rimeligste tilbudene uten at dette går går utover kvaliteten på arbeidet eller materialevalg.
Vi leverer kvalitet, personlig service pakket inn i en god pris. Dette sikrer våre kunder en god opplevelse som vi håper de deler med venner og bekjente.

Når du benytte DinMaler kan du være trygg på at arbeidet blir utført som svatlt. Du skal trygt kunne være på arbeid eller reise bort å føle deg trygg på at jobben blir gjort.
Vi planlegger og sørger for at malerene kommer til avtalt tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

Hos oss er alt inkludert i prisen, vi gir deg en fast pris for hele malerjobben.

Noen av områdene vi utfører innvendig malerarbeid i Bærum: Sandvika, Høvik verk, Ringvoll, Østerås, Bekkestua, Bærums verk, Fornebu, Fossum, Kolsås, Lommedalen, Ringstabekk, Rykkinn, Slependen, Stabekk, Vøyenenga, Bakåsen, Goslia, Gullhaug, Helset, Holtet, Jar, Jongskollen, Toppås, Åmotenga

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Maling av Hus , Maling av Garasje, Maling av Fasade i Bærum, Maling av Veranda, Maling av Rekkverk, Beising av Hus, Maling av Mur, Maling av Vinduer i Bærum, Maling av Dører, Maling av Borettslag, Maling av Platting, Maling av Uthus, Maling av Felles Garasje, Maling av Gjerde.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger et malerfirma i Bærum – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?