Skal borettslaget males?

Som beboer har du selv ansvar for vedlikehold innenfor boligens fire vegger, mens borettslagets styre har ansvar for vedlikehold av bygninger og vedlikehold av felles rom og arealer.

I sameier og borettslaget, der det ofte bor mange personer på samme sted blir det større slitasje, og dermed også hyppigere behov for rehabilitering og oppussing. DinMalerpartner utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum, har ditt borettslag behov for vedlikehold? Ta kontakt så kommer vi med et godt tilbud til dere.

Vi utfører alt av innvendig og utvendig arbeid for borettslag. Vi utfører oppdrag som: Maling av trappeoppganger, maling av vinduer, maling av dører, maling av fellesområder og maling av fasader. Uansett hva dere har behov for å male, skal vi kunne hjelpe dere.

Hvorfor er det viktig å male utvendig?
Når vi velger å male ute er det ikke utelukkende for at det skal bli penere, en viktig grunn til å male utvendig er å ta vare på de store verdiene bygningsmassen representerer. Utvendig vedlikehold må ses på som en investering som skal vare i mange år.

Husk at det som regel er billigere å vedlikeholde enn å renovere!

Vi komme gledelig å gir dere et uforpliktende tilbud på malerarbeid på fasader, trappeoppganger og inngangspartier. Vi utfører alt innen malerarbeid både utvendig og innvendig for sameie, borettslag og gårdeiere i Oslo, Asker og Bærum.

Trenger dere et malerfirma kan dere ta kontakt med oss. Vi har malere med lang erfaring klare for oppdrag. Når du benytter DinMalerpartner kan du være trygg på at malerarbeidet blir utført til avtalt tid og pris. Våre malere er høflige og hyggelige håndverkere som motiveres av å gjøre en skikkelig god jobb.

Det er normalt styret som er ansvarlig for å sikre en tilfredsstillende internkontroll i borettslag, sameier og vel.

[accordion opened=»false» style=»»][accordion_item title=»5 GODE GRUNNER TIL HVORFOR DU SKAL VELGE OSS!»]

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

[/accordion_item][/accordion]

Vi utfører også..

Maling av trappeoppganger, Maling av fellesareal, Oppussing av Trappeløp, Fasade rehabilitering, Maling av fellesarealer, Maling av betong, Oppussing av trappeoppgang, Reparasjon av vegger i trapp, Oppussing av sameiet. Har du behov for rørlegger eller snekker kan vi som en del av DBP Gruppen også være behjelpelige med å ordne dette.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Trenger du å få malt sameiet eller borettslaget – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

[portfolio columns=»2″ filter=»off» style=»style-1″ filter_orderby=»name» filter_order=»» type=»default» orderby=»default» order=»» mobile_class=»2″ pagination=»off» hide_all=»» category=»0″]

Hva sier våre kunder?

[testimonials_modern style=»arrows» autoplay=»true» autoplay_pause=»true»][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Maling og sparkling
Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere andledning
Marianne Brekken – Etterstad[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Montering av gips
Rehabilitering av vegger/vindu innvendig. Kompetente arbeidere, presis, hyggelig, ærlig og raskt utført. Veldig fornøyd og kan anbefale disse arbeiderne.
Birgitte – Holmen i Oslo[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Maling av kontor
Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.
Kristin Remøe – Also AS[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Utvendig maling
Trengte hjelp til å male toppetasjen i 3 etg. rekkehus. De ga meg en rask og god pris. Malte vegger / vinduer / hjørnebord. De jobbet veldig raskt og effektivt. Veldig ryddig gjort og pent utført. Jobben tok en uke. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag
Finn Clausen – Bærums Verk[/testimonial_modern][/testimonials_modern]