Maleoppdrag for borettslaget

Skal borettslaget males?

Som beboer har du selv ansvar for vedlikehold innenfor boligens fire vegger, mens borettslagets styre har ansvar for vedlikehold av bygninger og vedlikehold av felles rom og arealer.

I sameier og borettslaget, der det ofte bor mange personer på samme sted blir det større slitasje, og dermed også hyppigere behov for rehabilitering og oppussing. DinMalerpartner utfører oppdrag i Oslo, Asker og Bærum, har ditt borettslag behov for vedlikehold? Ta kontakt så kommer vi med et godt tilbud til dere.

Vi utfører alt av innvendig og utvendig arbeid for borettslag. Vi utfører oppdrag som: Maling av trappeoppganger, maling av vinduer, maling av dører, maling av fellesområder og maling av fasader. Uansett hva dere har behov for å male, skal vi kunne hjelpe dere.

Hvorfor er det viktig å male utvendig?
Når vi velger å male ute er det ikke utelukkende for at det skal bli penere, en viktig grunn til å male utvendig er å ta vare på de store verdiene bygningsmassen representerer. Utvendig vedlikehold må ses på som en investering som skal vare i mange år.

Husk at det som regel er billigere å vedlikeholde enn å renovere!

Vi komme gledelig å gir dere et uforpliktende tilbud på malerarbeid på fasader, trappeoppganger og inngangspartier. Vi utfører alt innen malerarbeid både utvendig og innvendig for sameie, borettslag og gårdeiere i Oslo, Asker og Bærum.

Trenger dere et malerfirma kan dere ta kontakt med oss. Vi har malere med lang erfaring klare for oppdrag. Når du benytter DinMalerpartner kan du være trygg på at malerarbeidet blir utført til avtalt tid og pris. Våre malere er høflige og hyggelige håndverkere som motiveres av å gjøre en skikkelig god jobb.

Det er normalt styret som er ansvarlig for å sikre en tilfredsstillende internkontroll i borettslag, sameier og vel.

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

Hvilke tjenester kan vi hjelpe deg med?

Innvendig Malerarbeid: Maling av vegger, tak, vinduer, dører..

Utvendig malerarbeid: Maling av hus, garasje, fasader, terrasser..

Dører og vinduer: Utskifting og maling. Vinduer og dører..

Sparkelarbeid: Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie..

Tapetsering: Tapetsering og fjerning av tapet..

Trappeoppganger: Oppussing, maling av trappeløp og oppganger..

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Maling av trappeoppganger, Maling av fellesareal, Oppussing av Trappeløp, Fasade rehabilitering, Maling av fellesarealer, Maling av betong, Oppussing av trappeoppgang, Reparasjon av vegger i trapp, Oppussing av sameiet, OzonSanering – Permanent luktfjerning for sameier og næringsbygg​. Har du behov for rørlegger eller snekker kan vi som en del av DBP Gruppen også være behjelpelige med å ordne dette.

Kontakt oss for tilbud


Trenger du å få malt oppgangen eller fellesarealet – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maling av fasade i sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av bolig i Asker

Maling av sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av hus i Asker

Maling av borettslag - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av fasade i borettslag- Malerfirma DinMalerpartner

Fasade maling Asker

Oppussing av murfasade i Asker

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling og Sparkling

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.

Marianne Brekken – Etterstad

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av kontor

Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Setter stor pris på fleksibiliteten dere utviste med endring av malingsfarge. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.

Kristin Remøe – Also AS

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!