Innvendig Malerarbeid

Ønsker du hjelp til innvendig malerarbeid?

Når huset eller leiligheten skal males innvendig, er det viktig å tenke nøye gjennom hvilke farger du ønsker å bruke. Ved å planlegge fargebruken vil du spare deg selv for mye tid.

For inspirasjon kan du for eksempel ta en nærmere titt på Jotuns fargekart. Jotun Lady eller Jotun Sense

DinMalerparter utfører alt av innvendig malerarbeid i Oslo, Asker, Bærum, Lier, Hurum og Drammen. Vi utfører med høy kvalitet og utfører arbeidet med stolthet. Innvendig malerarbeid er en rask og rimelig måte å forandre inntrykket av et rom.

Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud eller befaring. Vi ordner det hele, vi står for kvalitet og sørger for at maleroppdraget blir utført innen avtalt tid og pris.

Vi påtar oss også maleroppdrag for borettslag og sameier. Maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma istedenfor på dugnad.

Vi benytter dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag og som behersker de aller fleste malingteknikker.

Er du usikker på hva som kan gjøres eller hvilken type maling og farger som passer? Bestill en uforpliktende og kostnadsfri befaring, da kommer vi med forslag og tips om hva som kan gjøres basert på ønsker og informasjon fra deg som kunde.

Innvendig Malerarbeid

Maling av vegger, tak, vinduer, dører.. Les mer om innvendig malerarbeid.

Utvendig malerarbeid

Maling av hus, garasje, fasader, terrasser.. Les mer om utvendig malerarbeid.

Dører og vinduer

Utskifting og maling. Vinduer og dører.. Les mer om dører og vinduer.

Sparkelarbeid

Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie.. Les mer om sparkelarbeid.

Tapetsering

Tapetsering og fjerning av tapet.. Les mer om tapetsering.

Trappeoppganger

Oppussing, maling av trappeløp og oppganger.. Les mer om Trappeoppganger.

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Maling av Hus, Maling av Garasje, Maling av Fasade, Maling av Veranda, Maling av Rekkverk, Beising av Hus, Maling av Mur, Maling av Hytte, Maling av Vinduer, Maling av tak, Maling av Dører, Maling av Borettslag, Maling av Platting, Maling av Uthus, Maling av Felles Garasje, Maling av Gjerde.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger en maler – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?