Maling av dører & vinduer

Ønsker du hjelp til å male dører eller vinduer?

Det kan være tidkrevende å male de gamle dørene eller vinduene, men belønningen er flotte dører og vinduer som holder seg pene lenge. Når vinduer eller dører skal males innvendig er det viktig med rengjøring. Alt støv, skitt og fettflekker må fjernes fra underlaget før arbeidet kan starte. Vinterhalvåret er ofte spesielt gunstig for maling av dører og vinduer da det vil minimere muligheten for striper, dette kan skje når trevirke utvider og trekker seg sammen avhengig av årstid.

DinMalerparter maler både dører og vinduer  i Oslo, Asker, Bærum,  Vi utfører med høy kvalitet og utfører arbeidet med stolthet.

Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud eller befaring. Vi ordner det hele, vi står for kvalitet og sørger for at maleroppdraget blir utført innen avtalt tid og pris.

Vi påtar oss også maleroppdrag for borettslag og sameier. Maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma istedenfor på dugnad.

Vi benytter dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag og som behersker de aller fleste malingteknikker.

Er du usikker på hva som kan gjøres eller hvilken type maling og farger som passer? Ved en eventuell befaring kan vi komme med forslag og tips om hva som kan gjøres basert på ønsker og informasjon fra deg som kunde.

Ønsker du å skifte ut dine gamle vinduer eller ytterdør? Vi hjelper også våre kunder med å montere nye vinduer og dører. Vi har også gode innkjøpsavtaler med flere norske dør- og vindusprodusenter, om ønskelig kan vi både stille med vinduer, dører og utføre arbeidet.

Vedlikeholde og male vinduer og dører

Det er viktig å vedlikeholde og male dører vinduer hjemme av flere grunner:

Estetikk og energiforbruk er to av faktorene som spiller inn. Beskyttelse: Maling kan beskytte vinduene mot elementene, som sollys, fuktighet og vind. Hvis vinduene ikke er ordentlig vedlikeholdt, kan de raskt bli skadet eller miste effektiviteten, og i verste fall kan de måtte erstattes. Holdbarhet: Ordentlig vedlikehold av vinduer kan øke deres holdbarhet og forlenge levetiden. Dette vil igjen spare deg for penger på lang sikt, fordi du ikke trenger å erstatte vinduene like ofte. Energieffektivitet: Hvis vinduene ikke er godt vedlikeholdt, kan det føre til luft lekkasjer, og det kan føre til at varmen lekker ut av huset. Dette vil øke energikostnadene og gjøre hjemmet mindre komfortabelt. Ved å male vinduene og vedlikeholde dem ordentlig, kan du redusere luftlekkasjer og dermed øke energieffektiviteten til hjemmet ditt.

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

Hvilke tjenester kan vi hjelpe deg med?

Innvendig Malerarbeid: Maling av vegger, tak, vinduer, dører..

Utvendig malerarbeid: Maling av hus, garasje, fasader, terrasser..

Dører og vinduer: Utskifting og maling. Vinduer og dører..

Sparkelarbeid: Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie..

Tapetsering: Tapetsering og fjerning av tapet..

Trappeoppganger: Oppussing, maling av trappeløp og oppganger..

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Male dører, Male gamle vinduer, Male dørkarmer, Skifte ytterdører, Bytte vinduer, Male inngangsdør, Skifte ytterdør.

Kontakt oss for tilbud


Kontakt oss om du trenger å få utført utvendig malerarbeid – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maling av fasade i sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av bolig i Asker

Maling av sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av hus i Asker

Maling av borettslag - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av fasade i borettslag- Malerfirma DinMalerpartner

Fasade maling Asker

Oppussing av murfasade i Asker

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Utvendig maling

Trengte hjelp til å male toppetasjen i 3 etg. rekkehus. De ga meg en rask og god pris. Malte vegger / vinduer / hjørnebord. De jobbet veldig raskt og effektivt. Veldig ryddig gjort og pent utført. Jobben tok en uke. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag

Finn Clausen – Bærums Verk

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av hus

Maling av hus i to farger. Krevde stillas. Skifte av diverse råtne planker. Arbeidet er pent og grundig utført. Svært lite søl og ingen skader på hus og hage. Arbeidet gikk raskt unna da været endelig slo til. Arbeidet skulle vært utført i august 2017, men da var det altfor mye regn. Resultatet ser veldig bra ut.

Wenche Strømhaug – Gjettum

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!