Ønsker du hjelp til å male dører eller vinduer?

Det kan være tidkrevende å male de gamle dørene eller vinduene, men belønningen er flotte dører og vinduer som holder seg pene lenge. Når vinduer eller dører skal males innvendig er det viktig med rengjøring. Alt støv, skitt og fettflekker må fjernes fra underlaget før arbeidet kan starte. Vinterhalvåret er ofte spesielt gunstig for maling av dører og vinduer da det vil minimere muligheten for striper, dette kan skje når trevirke utvider og trekker seg sammen avhengig av årstid.

DinMalerparter maler både dører og vinduer  i Oslo, Asker, Bærum,  Vi utfører med høy kvalitet og utfører arbeidet med stolthet.

Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud eller befaring. Vi ordner det hele, vi står for kvalitet og sørger for at maleroppdraget blir utført innen avtalt tid og pris.

Vi påtar oss også maleroppdrag for borettslag og sameier. Maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma istedenfor på dugnad.

Vi benytter dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag og som behersker de aller fleste malingteknikker.

Er du usikker på hva som kan gjøres eller hvilken type maling og farger som passer? Ved en eventuell befaring kan vi komme med forslag og tips om hva som kan gjøres basert på ønsker og informasjon fra deg som kunde.

Ønsker du å skifte ut dine gamle vinduer eller ytterdør? Vi hjelper også våre kunder med å montere nye vinduer og dører. Vi har også gode innkjøpsavtaler med flere norske dør- og vindusprodusenter, om ønskelig kan vi både stille med vinduer, dører og utføre arbeidet.

[accordion opened=»false» style=»»][accordion_item title=»5 GODE GRUNNER TIL HVORFOR DU SKAL VELGE OSS!»]

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

[/accordion_item][/accordion]

Vi utfører også..

Male dører, Male gamle vinduer, Male dørkarmer, Skifte ytterdører, Bytte vinduer, Male inngangsdør, Skifte ytterdør.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Ønsker du å male dine vinduer eller dører – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

[portfolio columns=»2″ filter=»off» style=»style-1″ filter_orderby=»name» filter_order=»» type=»default» orderby=»default» order=»» mobile_class=»2″ pagination=»off» hide_all=»» category=»0″]

Hva sier våre kunder?

[testimonials_modern style=»arrows» autoplay=»true» autoplay_pause=»true»][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Maling og sparkling
Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere andledning
Marianne Brekken – Etterstad[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Montering av gips
Rehabilitering av vegger/vindu innvendig. Kompetente arbeidere, presis, hyggelig, ærlig og raskt utført. Veldig fornøyd og kan anbefale disse arbeiderne.
Birgitte – Holmen i Oslo[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Maling av kontor
Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.
Kristin Remøe – Also AS[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Utvendig maling
Trengte hjelp til å male toppetasjen i 3 etg. rekkehus. De ga meg en rask og god pris. Malte vegger / vinduer / hjørnebord. De jobbet veldig raskt og effektivt. Veldig ryddig gjort og pent utført. Jobben tok en uke. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag
Finn Clausen – Bærums Verk[/testimonial_modern][/testimonials_modern]