Maling av tak

Trenger du hjelp til å male taket?

Mange synes at det å male taket selv er en anstrengende jobb og ønsker derfor å sette dette bort til profesjonelle malere. Når du skal velge et firma til å male ditt tak  er det viktig at malerne har både utstyret og teknikken i orden.

Før taket skal males er det viktig at taket blir gjennomgått for eventuelle skader, sprekker eller hull og at disse blir utbedret før selve malingen begynner. Når taket skal males er det lurt å rulle eller male mot lyset, det vil si der hvor lyset i rommet kommer inn fra. Det må jobbes jevnt og helst skal hele taket males i en omgang, slik at det ikke blir skjolder. Vi maler alle typer tak som gipstak, takplater, tak-ess, paneltak o.l

Vi sørger for å dekke til gulv og eventuelt andre møbler som finnes i rommet slik at det ikke blir noe malingssøl etter oss. Jobben med å dekke til
området vi arbeider i er en viktig del av det å få fornøyde kunder. Vi går alltid over taket før vi maler, her ser vi etter løs maling, sprekker eller andre skader som vi må utbedre før vi kan starte selve malerarbeidet.

Vi er ikke fornøyde før du er fornøyd! Når du engasjerer malere fra DinMalerpartner til å male ditt tak kan du føle deg trygg på at du får erfarne malere med stolthet for faget. Vi jobber raskt, effektivt og med god kvalitet. Vi benytter utelukkende kvalitetsmaling fra kjente malingsprodusenter som eksempel Jotun eller Flügger, da dette er med på å sikre at malerarbeidet holder seg pent over lang tid og at du som kunde blir fornøyd med arbeidet vi har utført.

For oss er det viktig at du ikke bare er fornøyd når vi drar, men at du etter en lenger periode fortsatt kan se på malerarbeidet og være like fornøyd.

For å gjøre det enklere for deg som kunde får du en fast kontaktperson gjennom hele malerprosessen, som snakker og kommuniserer flytende norsk eller engelsk etter ditt ønsker.

Ta kontakt med oss i DinMalerpartner for et godt og uforpliktende tilbud på ditt malerprosjekt, vi kommer gjerne på en gratis befaring slik at vi enklere kan gi deg en korrekt pris på arbeidet. Er du som de fleste av våre kunder og ønsker «fastpris» på malerarbeider? ikke noe problem, vi gir deg en fast pris på hele jobben.

Innvendig Malerarbeid

Maling av vegger, tak, vinduer, dører.. Les mer om innvendig malerarbeid.

Utvendig malerarbeid

Maling av hus, garasje, fasader, terrasser.. Les mer om utvendig malerarbeid.

Dører og vinduer

Utskifting og maling. Vinduer og dører.. Les mer om dører og vinduer.

Sparkelarbeid

Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie.. Les mer om sparkelarbeid.

Tapetsering

Tapetsering og fjerning av tapet.. Les mer om tapetsering.

Trappeoppganger

Oppussing, maling av trappeløp og oppganger.. Les mer om Trappeoppganger.

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Maling av tak innvendig, Maling av paneltak, Maling av himling, Male tak uten lister, Male takplater

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Trenger du hjelp til å male taket – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?