Maling av takplater

Har du takplater du ønsker å få malt?

Mange av våre kunder synes det er vanskelig å male taket selv uten at det blir synlige og sjenerende skjolder i taket. De aller fleste takplater kan males, både plastbelagte og foliebelagte takplater som tak-ess o.l. Før malerarbeidet starter er det viktig at taket rengjøres skikkelig for å få et godt resultat. Det kan også være behov for å male første strøk med en malingstype som har bedre vedheft enn en standard takmaling.

For å få et jevnt tak er teknikken viktig, det første strøket kan i utgangspunktet males i forskjellige retninger så lenge hele flaten blir dekket jevnt med maling, det siste strøket «toppstrøket» burde males i samme retning over hele taket for å få et jevnt resultat. Ofte er det også best å male i lysretningen.

Synes du det er vanskelig å male tak selv? Vi hjelper deg gjerne med dette, ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på maling av ditt tak.
Vi maler gipstak, paneltak, tak-ess og alle andre typer tak.

Vi sørger for å dekke til gulv og eventuelt andre møbler som finnes i rommet slik at det ikke blir noe malingssøl etter oss. Jobben med å dekke til
området vi arbeider i er en viktig del av det å få fornøyde kunder. Vi går alltid over taket før vi maler, her ser vi etter løs maling, sprekker eller andre skader som vi må utbedre før vi kan starte selve malerarbeidet.

Vi er ikke fornøyde før du er fornøyd! Når du engasjerer malere fra DinMalerpartner til å male ditt tak kan du føle deg trygg på at du får erfarne malere med stolthet for faget. Vi jobber raskt, effektivt og med god kvalitet. Vi benytter utelukkende kvalitetsmaling fra kjente malingsprodusenter som eksempel Jotun eller Flügger, da dette er med på å sikre at malerarbeidet holder seg pent over lang tid og at du som kunde blir fornøyd med arbeidet vi har utført.

For oss er det viktig at du ikke bare er fornøyd når vi drar, men at du etter en lenger periode fortsatt kan se på malerarbeidet og være like fornøyd.

For å gjøre det enklere for deg som kunde får du en fast kontaktperson gjennom hele malerprosessen, som snakker og kommuniserer flytende norsk eller engelsk etter ditt ønsker.

Ta kontakt med oss i DinMalerpartner for et godt og uforpliktende tilbud på ditt malerprosjekt, vi kommer gjerne på en gratis befaring slik at vi enklere kan gi deg en korrekt pris på arbeidet. Er du som de fleste av våre kunder og ønsker «fastpris» på malerarbeider? ikke noe problem, vi gir deg en fast pris på hele jobben.

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

Hvilke tjenester kan vi hjelpe deg med?

Innvendig Malerarbeid: Maling av vegger, tak, vinduer, dører..

Utvendig malerarbeid: Maling av hus, garasje, fasader, terrasser..

Dører og vinduer: Utskifting og maling. Vinduer og dører..

Sparkelarbeid: Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie..

Tapetsering: Tapetsering og fjerning av tapet..

Trappeoppganger: Oppussing, maling av trappeløp og oppganger..

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Maling av tak, Maling av takplater, Maling av tak-ess, Maling av himling

Kontakt oss for tilbud


Kontakt oss om du trenger hjelp til maling av takplater – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Renovering av leilighet i Oslo

Totaloppussing av bolig i Oslo

Totalrenovering av bolig i Oslo

Oppussing av bolig

Oppussing før salg - Enerhaugen

Stue og åpent kjøkken

Stue med sovealkove

Malerfirma Oslo

Maling før salg

Oppussing før salg

Malerfirma Asker

Malerfirma Bærum

Oppussing av leilighet før salg Østerås

Oppussing av leilighet Østerås

Nyoppusset spisestue - Hosle

Oppussing av barnerom - Hosle

nymalt trapp og sparklede vegger - Hosle

Nymalt kjellerstue - Hosle

Maling av leilighet Østerås

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling og sparkling

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid.
Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet.
Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.

Marianne Brekken – Etterstad

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av kontor

Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Setter stor pris på fleksibiliteten dere utviste med endring av malingsfarge. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.

Kristin Remøe – Also AS

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!