Maling av trappeoppganger og trappeløp

Trenger trappeoppgangen å pusses opp?

I trappeoppganger, der det ofte ferdes mange personer på samme sted blir det større slitasje, og dermed også hyppigere behov for rehabilitering og oppussing.

Malerarbeidet i trappeoppgangen trenger både solid og holdbar oppussing samtidig som det er viktig å benytte kvalitetsprodukter slik at oppussingsarbeidet varer så lenge som mulig.

DinMalerpartner utfører maleroppdrag i trappeoppganger i Oslo, Asker og Bærum, har ditt borettslag behov for vedlikehold? Ta kontakt så kommer vi med et godt tilbud til dere.

Ved tildeling av et slikt oppdrag, vet vi hvor viktig det er med varsling til beboerne under arbeidets gangs, samtidig som vi er beviste på at gjennomføringen ikke skal bry beboerne unødvendig.

Styrets arbeid i borettslag og boligsameier:
Styret har ansvaret for å innføre og utøve internkontroll. Det er styrets plikt å ha oversikt over alle fellesarealene. I tillegg skal de informere eier og bruker av den enkelte leilighet om det ansvaret den enkelte har etter lov og forskrift.

Her finner du informasjon om hvordan styret kan sette opp og utføre internkontroll for borettslaget eller sameiet. «Internkontrollen i borettslag, sameier og vel«

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Maling av trappeoppganger, Maling av fellesareal, Oppussing av Trappeløp, Maling av fellesarealer, Maling av vinduer, Oppussing av trappeoppgang, Reparasjon av vegger i trapp, Maling av trapperom.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Trenger du å få malt oppgangen eller fellesarealet – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?