Maling av trappeoppganger, trappeløp og fellesarealer i Oslo

Har du en trappeoppgang i Oslo som trenger oppussing?

For borettslag og sameier i Oslo tilbyr vi alt innen oppussing og vedlikehold! Trenger dere å få malt opp fellesarealer eller deres trappeoppgang i Oslo kan dere ta kontakt for et godt tilbud.

Trappeoppganger, trappetrinn og lister er ekstra utsatt for slitasje da det er mange mennesker som ferdes på samme sted. Ofte er vi avhengig av å bytte ut trappenebb og muligens avrette slitte trappetrinn. Skal dere pusse opp deres trappeoppgang i Oslo kan vi bistå med alt fra maling, avretting av trappetrinn til utskifting av dører og vinduer.

Malerarbeidet i trappeoppgangen trenger både solid og holdbar oppussing samtidig som det er viktig å benytte kvalitetsprodukter slik at oppussingsarbeidet varer så lenge som mulig.

Vi vet hvor viktig det er med varsling til beboerne under arbeidets gangs, samtidig som vi er beviste på at gjennomføringen ikke skal bry beboerne unødvendig.

DinMalerpartner utfører oppussingsarbeid i trappeoppganger og fellesarealer i Oslo. Har ditt borettslag behov for vedlikehold? Ta kontakt så kommer vi med et godt tilbud til dere.

Her finner du informasjon om hvordan styret kan sette opp og utføre internkontroll for borettslaget eller sameiet. «Internkontrollen i borettslag, sameier og vel«

Noen av områdene vi pusser opp trappeoppganger i Oslo: Alna, Bjerke, Frogner, Grorud, Grünerløkka, Nordre Aker, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Stovner, Nordstrand, Ullern, Vestre Aker, Østensjø.

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Maling av trappeoppganger i Oslo, Maling av fellesareal, Oppussing av Trappeløp, Maling av fellesarealer, Maling av vinduer, Oppussing av trappeoppgang i Oslo, Reparasjon av vegger i trapp, Maling av trapperom.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Trenger du å få malt oppgangen eller fellesarealet i Oslo – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?