Om oss

Trygg, sikker og rimelig oppussing!

DinMalerpartner organiserer og utfører alt innen malerarbeid, vi utfører både innvendig og utvendig maleroppdrag. Innvendig malerarbeid som blant annet maling av leiligheter, stuer, soverom, tak, kjøkken, trappeoppganger mm. Vi legger også gips på vegger, strie og tapeter. Utvendig malerarbeid som blant annet maling av hus, fasader, fellesområder, trapper, murerplanering pluss mye mer.

Ved å benytte DinMalerpartner kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig. Vi planlegger og sørger for at de involverte malerne utfører jobben som planlagt, til avtalt tid og pris.

Hvorfor velge DinMalerpartner?

God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktpersonhelt til maleroppdraget er fullført.

Kun det beste er godt nok for våre kunder! Derfor benytter vi utelukkende kvalitets maling fra de beste malingprodusentene. Dette er med å sikre et langvarig og godt resultat.

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger et malerfirma – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?