Hjelp til sparkling av vegger og tak i Asker

Trenger du hjelp til å sparkle vegger eller tak i Asker? Hos oss får du dyktige og pålitelige arbeidere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag og som behersker de aller fleste teknikker.

Flekksparkling, hullsparkling, hjørnesparkling, skjøtsparkling, helsparkling, rullesparkling… Har du vegger med gammel strie eller nylig monterte gipsplater? Da ønsker du muligens å få sparklet vegger eller tak.

DinMalerpartner utfører alt av sparkelarbeid i Asker. Vi utfører arbeidet med høy kvalitet og stolthet.

Stadig flere av våre kunder ønsker seg slette vegger og vil bli kvitt den gamle tapeten. Muligens er det på tide at den en gang så populære glassfiberstrien eller vevtapetet viker plass for slette vegger.

Det finnes flere ulike måter å få slette vegger, helsparkel, rullesparkel og veggfornyer. Sparkelmasser kommer i ulike varianter, her er det viktig å velge riktig sparkel til riktig underlag. I noen tilfeller må den malte tapeten av, men ikke alltid. I noen tilfeller går det helt fint å sparkle over den gamle tapeten.

Vi liker å helsparkle vegger, slik at de nullstilles og er klare for maling. Et alternativ kan være veggfornyer, men denne er ikke like godt egnet til alle underlag. Veggfornyer egner seg spesielt dårlig over glassfiberstrie, sannsynligheten er stor for at veggen ikke blir helt slett.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud eller befaring på sparkelarbeidet. Vi ordner det hele, vi står for kvalitet og sørger for at oppdraget blir utført innen avtalt tid og pris.

Vårt mål er å være svært konkurransedyktige på pris. Normalt skal vi kunne matche de aller rimeligste tilbudene uten at dette går utover kvaliteten på arbeidet eller materialvalg.

Vi leverer kvalitet og personlig service pakket inn i en god pris. Dette sikrer våre kunder en god opplevelse som vi håper de deler med venner og bekjente.

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført. Når du benytter DinMalerpartner til sparkling kan du være trygg på at jobben blir utført som avtalt, til både avtalt tid og pris.

Ønsker du befaring på Sparkelarbeid i Asker? Befaring, pris og tilbud er selvfølgelig helt uforpliktende for deg som kunde.

Noen av områdene vi utfører Sparkling i Asker: Billingstad, Bjerkås, Bondibråten, Dikemark, Gullhella, Heggedal, Holmen, Håkavik, Landøya, Nesvangen, Sjøstrand, Sververen, Vollen

[accordion opened=»false» style=»»][accordion_item title=»5 GODE GRUNNER TIL HVORFOR DU SKAL VELGE OSS!»]

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

[/accordion_item][/accordion]

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Trenger hjelp til å sparkle tak eller vegger i Asker – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

[portfolio columns=»2″ filter=»off» style=»style-1″ filter_orderby=»name» filter_order=»» type=»default» orderby=»default» order=»» mobile_class=»2″ pagination=»off» hide_all=»» category=»0″]

Hva sier våre kunder?

[testimonials_modern style=»arrows» autoplay=»true» autoplay_pause=»true»][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Maling og sparkling
Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere andledning
Marianne Brekken – Etterstad[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Montering av gips
Rehabilitering av vegger/vindu innvendig. Kompetente arbeidere, presis, hyggelig, ærlig og raskt utført. Veldig fornøyd og kan anbefale disse arbeiderne.
Birgitte – Holmen i Oslo[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Maling av kontor
Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.
Kristin Remøe – Also AS[/testimonial_modern][testimonial_modern image_url=»https://dinmalerpartner.no/wp-content/uploads/2018/11/5-stars-transparent.png»]Utvendig maling
Trengte hjelp til å male toppetasjen i 3 etg. rekkehus. De ga meg en rask og god pris. Malte vegger / vinduer / hjørnebord. De jobbet veldig raskt og effektivt. Veldig ryddig gjort og pent utført. Jobben tok en uke. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag
Finn Clausen – Bærums Verk[/testimonial_modern][/testimonials_modern]