Sparkling av tak

Ønsker du å få sparklet dine tak?

Har et tak med sprekker du ønsker å få utbedret, vi sparkler dine tak raskt og effektivt. Sparkling brukes for å skape en jevn og fin overflate på taket, skjule sprekker og ujevnheter, og forberede taket for maling eller tapetsering.

Det finnes flere forskjellige typer sparkelmasser å velge mellom, avhengig av hva slags tak som skal sparkles og hva slags finish som ønskes. Noen sparkelmasser har en kort tørketid og er enkle å påføre, mens andre kan være mer tidkrevende og krever mer erfaring. En lettere sparkelmasse kan være lurt å bruke på tak for å unngå å legge for mye vekt på taket.

Påføring av sparkelmassen på taket kan være en utfordrende oppgave, spesielt hvis taket er høyt eller har skrå vegger. Det kan være lurt å bruke en teleskopisk sparkelspade eller en stige for å nå taket på en trygg og sikker måte.

Når sparkelmassen er påført, må den jevnes ut til en jevn overflate. Dette kan gjøres med en sparkelspade eller en bred pensel. Når sparkelmassen har tørket, kan overflaten slipes forsiktig for å fjerne eventuelle ujevnheter eller uregelmessigheter.

Det er viktig å merke seg at sparkling av tak kan være en tidkrevende og kostbar prosess, spesielt hvis man ønsker en perfekt overflate. Det kan være fristende å kutte hjørner og hoppe over noen trinn, men dette kan føre til ujevnheter eller sprekker i den ferdige overflaten. Derfor er det best å investere tid og penger i en profesjonell håndverker som kan sikre et godt resultat.

Vi benytter dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag og som behersker de aller fleste teknikker. Kontakt oss om du trenger et dyktig malerfirma som utfører arbeidet til avtalt tid og pris?

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Helsparkle vegg pris, Sparkle hull i vegg, Helsparkle vegg strie, Sparkle gipsvegg, Sparkle skruehull Sparkle malt vegg, Sparkle murvegg

Kontakt oss for tilbud


Kontakt oss om du trenger hjelp til sparkling av tak – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Renovering av leilighet i Oslo

Totaloppussing av bolig i Oslo

Totalrenovering av bolig i Oslo

Oppussing av bolig

Oppussing før salg - Enerhaugen

Stue og åpent kjøkken

Stue med sovealkove

Malerfirma Oslo

Maling før salg

Oppussing før salg

Malerfirma Asker

Malerfirma Bærum

Oppussing av leilighet før salg Østerås

Oppussing av leilighet Østerås

Nyoppusset spisestue - Hosle

Oppussing av barnerom - Hosle

nymalt trapp og sparklede vegger - Hosle

Nymalt kjellerstue - Hosle

Maling av leilighet Østerås

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling og Sparkling

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.

Marianne Brekken – Etterstad

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av kontor

Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Setter stor pris på fleksibiliteten dere utviste med endring av malingsfarge. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.

Kristin Remøe – Also AS

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!