Sparkling av vegger og tak

Hjelp til sparkling av vegger og tak

Har du vegger med gammel strie eller nylig monterte gipsplater? Da ønsker du muligens å få sparklet vegger eller tak.

Vi utfører arbeid som flekksparkling, hullsparkling, hjørnesparkling, skjøtsparkling, helsparkling, rullesparkling m.m

DinMalerparter utfører alt av sparkelarbeid i Oslo, Asker, Bærum, Lier, Hurum og Drammen. Vi utfører arbeidet med høy kvalitet og stolthet.

Stadig flere av våre kunder ønsker seg slette vegger og bli kvitt den gamle tapeten. Muligens det er på tide at den en gang så populære glassfiberstrien eller vevtapetet viker plass for slette vegger.

Det finne flere ulike måter å få slette vegger, helsparkel, rullesparkel og veggfornyer. Sparkelmasser kommer i ulike varianter, her er det viktig å velge riktig sparkel til riktig underlag. I noen tilfeller må den male tapeten av, men ikke alltid. I noen tilfeller er det helt fint å sparkle over den gamle tapeten.

Vi liker å helsparkle vegger, slik at de nullstilles og er klare for maling. Et alternativ kan være veggfornyer, men denne er ikke like godt egnet til alle underlag. Veggfornyer egner seg spesielt dårlig over glassfiberstrie, sannsynligheten er stor for at veggen ikke blir helt slette.

Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud eller befaring på sparkelarbeidet. Vi ordner det hele, vi står for kvalitet og sørger for at oppdraget blir utført innen avtalt tid og pris.

Vi benytter dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag og som behersker de aller fleste teknikker. Kontakt oss om du trenger et dyktig malerfirma som utfører arbeidet til avtalt tid og pris?

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp sparkling av vegger eller tak – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?