Sparkling av vegger

Ønsker du hjelp til sparkling av vegger?

Har du vegger med strie eller nettopp fått montert nye gipsplater på veggene og ønsker å få de sparklet slik at malerarbeidet kan starte?

Sparkling av vegger kan gi din bolig et løft om du ønsker slette og moderne overflater. Sparkling er en teknikk som brukes for å jevne ut overflater, skjule sprekker og ujevnheter i vegger og tak, og skape en jevn og fin overflate som kan males eller tapetseres. Sparkling av vegger er ikke en enkel oppgave, og det kan være lurt å søke hjelp fra en profesjonell håndverker. Det krever nøyaktighet, tålmodighet og erfaring for å oppnå et godt resultat.

Før du starter med sparklingen, må du sørge for at veggen er ren og tørr. Eventuelle sprekker og hull må fylles og utbedres. Deretter påføres sparkelmassen på veggen med en sparkelspade, og massen jevnes ut til en jevn overflate. Når massen har tørket, kan overflaten slipes forsiktig for å fjerne eventuelle ujevnheter eller uregelmessigheter.

Det finnes flere typer sparkelmasser å velge mellom, avhengig av hva slags overflate som skal sparkles og hva slags finish som ønskes. Noen sparkelmasser har en kort tørketid og er enkle å påføre, mens andre kan være mer tidkrevende og krever mer erfaring.

Det er viktig å merke seg at sparkling av vegger kan være en tidkrevende prosess, spesielt hvis man ønsker en perfekt overflate. Det kan være fristende å kutte hjørner og hoppe over noen trinn, men dette kan føre til ujevnheter eller sprekker i den ferdige overflaten. Derfor er det best å investere tid og penger i en profesjonell håndverker som kan sikre et godt resultat.

Sparkling av vegger kan gi en stor forandring til ethvert rom, og det er en nødvendig prosess for å skape en jevn og fin overflate for maling eller tapetsering. Ved å velge en erfaren håndverker og investere tid og penger i prosessen, kan man være sikker på å få et flott resultat som vil vare i mange år fremover.

Vi benytter dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag og som behersker de aller fleste teknikker. Kontakt oss om du trenger et dyktig malerfirma som utfører arbeidet til avtalt tid og pris?

Sparkling av vegger med strie

Sparkling av strie er en vanlig teknikk som brukes for å skape en jevn overflate på vegger med strie. Strie er en type veggbelegg som består av lange, tynne papir- eller fiberstrimler som er limt på veggen. Dette gir en strukturert overflate, men kan også gjøre det vanskelig å male eller tapetserer over.

Sparkling av strie kan være en utfordrende oppgave, men med riktig teknikk og verktøy kan det gi et flott resultat. Før du starter, må du sørge for at strien er ren og tørr. Eventuelle løse eller skadede strimler må fjernes eller repareres før sparklingen starter.

Det første trinnet i sparkling av strie er å påføre en primer eller fyllstoff på overflaten. Dette vil fylle eventuelle sprekker eller ujevnheter i strien og skape en jevn overflate for sparkling. Når primeren har tørket, kan du påføre sparkelmassen på strien med en sparkelspade.

Det er viktig å bruke riktig type sparkelmasser for strie, da noen kan være for tunge og ikke hefte godt til overflaten. En lettere sparkelmasse eller en spesiell strie-sparkelmasse anbefales. Påfør sparkelmassen jevnt og forsiktig, og sørg for at den dekker alle ujevnheter og sprekker i strien. Etter at sparkelmassen har tørket, kan du slipe overflaten forsiktig med sandpapir for å fjerne eventuelle ujevnheter eller ruhet i overflaten. Når overflaten er jevn og glatt, kan du male eller tapetserer over strien som vanlig.

Sparkling av strie kan være en utfordrende prosess, spesielt hvis man ikke har erfaring med det. Det kan være lurt å søke hjelp fra en profesjonell håndverker for å sikre et godt resultat. Ved å bruke riktig teknikk og verktøy, kan man imidlertid skape en jevn og fin overflate på vegger med strie, og gi rommet et friskt og oppdatert utseende.

Hos oss treffer du hyggelige og pålitelige ansatte med lang erfaring. Kontakt oss om du trenger et dyktig malerfirma som utfører arbeidet til avtalt tid og pris?

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Helsparkle vegg pris, Sparkle hull i vegg, Helsparkle vegg strie, Sparkle gipsvegg, Sparkle skruehull Sparkle malt vegg, Sparkle murvegg

Kontakt oss for tilbud


Kontakt oss om du trenger hjelp til sparkling av vegger – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Renovering av leilighet i Oslo

Totaloppussing av bolig i Oslo

Totalrenovering av bolig i Oslo

Oppussing av bolig

Oppussing før salg - Enerhaugen

Stue og åpent kjøkken

Stue med sovealkove

Malerfirma Oslo

Maling før salg

Oppussing før salg

Malerfirma Asker

Malerfirma Bærum

Oppussing av leilighet før salg Østerås

Oppussing av leilighet Østerås

Nyoppusset spisestue - Hosle

Oppussing av barnerom - Hosle

nymalt trapp og sparklede vegger - Hosle

Nymalt kjellerstue - Hosle

Maling av leilighet Østerås

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling og Sparkling

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.

Marianne Brekken – Etterstad

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av kontor

Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Setter stor pris på fleksibiliteten dere utviste med endring av malingsfarge. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.

Kristin Remøe – Also AS

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!