Tapetsering

Ønsker du hjelp til tapetsering eller til å fjerne tapet?

Vi nordmenn pusser opp som aldri før og det vi liker aller best å gjøre selv, er lettere overflatebehandling som maling, tapetsering og gulvlegging.

De aller fleste av våre kunder ønsker gjerne å ta bort gammel tapet eller strie for å få morderne slette vegger, men ønsker du å kle vegger i huset med tapet hjelper vi deg gjerne med dette.

Ofte så vil det være lurt å ligge unna «billigtapetene» for å forsikre seg om at tapetseringen blir vellykket. tapet av god kvalitet er ofte tykkere, dette kan avgjøre om tapetseringsprosjekt blir vellykket. De billigere aternativene har også oftere litt mer unøyaktig mønsterrapport.

Ønsker du å fjerne gammel tapet fra veggene? Å ta bort gammel tapet kan være litt utfordrende. Og har du først prøvd å gjøre dette selv, er dette ofte en jobb få ønsker å gjenta. Ta kontakt med oss for tilbud på fjerning av din gamle tapet. Vi tilbyr også sparkling av veggene eller montering av gipsplater om dette er ønskelig.

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Tapetsering, Fjerning av gammel tapet, Sparkling av vegger, Ta bort vinyltapet, Fjerning av strie på vegg, 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger tapetsering av dine vegger – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?