Tapetsering

Ønsker du hjelp til tapetsering eller til å fjerne tapet?

Vi nordmenn pusser opp som aldri før og det vi liker aller best å gjøre selv, er lettere overflatebehandling som maling, tapetsering og gulvlegging.

De aller fleste av våre kunder ønsker gjerne å ta bort gammel tapet eller strie for å få morderne slette vegger, men ønsker du å kle vegger i huset med tapet hjelper vi deg gjerne med dette.

Ofte så vil det være lurt å ligge unna «billigtapetene» for å forsikre seg om at tapetseringen blir vellykket. tapet av god kvalitet er ofte tykkere, dette kan avgjøre om tapetseringsprosjekt blir vellykket. De billigere aternativene har også oftere litt mer unøyaktig mønsterrapport.

Ønsker du å fjerne gammel tapet fra veggene? Å ta bort gammel tapet kan være litt utfordrende. Og har du først prøvd å gjøre dette selv, er dette ofte en jobb få ønsker å gjenta. Ta kontakt med oss for tilbud på fjerning av din gamle tapet. Vi tilbyr også sparkling av veggene eller montering av gipsplater om dette er ønskelig

Tapetsering av vegger

Å tapetsere vegger kan for mange virke som en stor jobb, men med riktig teknikk og utstyr kan det gjøres enkelt og effektivt. Vær tålmodig og nøyaktig når du tapetserer, og følg produsentens instruksjoner for både tapet og lim for best mulig resultat.

Forbred vegger med å fjerne gammel tapet, gammel strie eller løs maling. Eventuelle små hull og sprekker sparkles slik at underlaget blir helt gjevnt.

Skjær tapetet i riktige lengder og legg de på et flatt underlag med trykksiden ned. Påfør lim på tapetet med limbørste og fold det deretter sammen. La limet trekke inn i tapetet i henhold til instruksjonen fra produsenten. Mål veggen og merk opp der tapetet skal henges opp, Start i et hjørne av rommey og merk en loddrett linje på veggenen med rettholt/vater og merk en rett linje på veggen. Da forsikrer du det om at første stripe med tapetet blir rett. Påfør første stykke langs den loddrette linjen du har merket på veggen, bruk børste og tapetrulle for å jevne ut tapetet og fjerne alle luftlommer. Skjær av overflødig tapet langs toppen og bunnen av veggen med en tapetkniv.

Gjennta prosessen på de neste stykkene tapet, hus at enkelte tapeter har et mønster som må følges og matches på neste stripe med tapet. Tapeter med mønster har en rapport som du må ta hensyn til når du skal legge tapet.

Husk å undersøke regelmessig for luftlommer under tapetet og bruk tapetbørsten eller tapetrullen for å presse ut luften og jevne ut tapetet. Skjær rundt detaljer, skjær ut med en tapetkniv rundt dører, vinduer, stikkontakter o.l La tapetet tørke helt før du begynner å møblere rommet. Vent minst 24 timer før du henger opp bilder eller annet på veggene.

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

Hvilke tjenester kan vi hjelpe deg med?

Innvendig Malerarbeid: Maling av vegger, tak, vinduer, dører..

Utvendig malerarbeid: Maling av hus, garasje, fasader, terrasser..

Dører og vinduer: Utskifting og maling. Vinduer og dører..

Sparkelarbeid: Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie..

Tapetsering: Tapetsering og fjerning av tapet..

Trappeoppganger: Oppussing, maling av trappeløp og oppganger..

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Tapetsering av vegger, Fjerning av tapet, Fjerning av strie, Sparkle strietapet.

Kontakt oss for tilbud


Kontakt oss om du trenger tapetsering av dine vegger  – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Renovering av leilighet i Oslo

Totaloppussing av bolig i Oslo

Totalrenovering av bolig i Oslo

Oppussing av bolig

Oppussing før salg - Enerhaugen

Stue og åpent kjøkken

Stue med sovealkove

Malerfirma Oslo

Maling før salg

Oppussing før salg

Malerfirma Asker

Malerfirma Bærum

Oppussing av leilighet før salg Østerås

Oppussing av leilighet Østerås

Nyoppusset spisestue - Hosle

Oppussing av barnerom - Hosle

nymalt trapp og sparklede vegger - Hosle

Nymalt kjellerstue - Hosle

Maling av leilighet Østerås

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling og Sparkling

Benyttet dette firmaet til å sparkle og male stue og gang. Et firma jeg varmt kan anbefale, de jobbet effektivt, gjorde jobben godt og til avtalt tid. Hyggelige og enkle å kommunisere med om arbeidet. Jeg kommer nok til å velge firmaet igjen ved en senere anledning.

Marianne Brekken – Etterstad

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av kontor

Fikk rask tilbakemelding etter første henvendelse. Hyggelig service med et kontaktpunkt. Fikk gode råd, og fint at dere kunne møte oss på pris ift vårt budsjett. Setter stor pris på fleksibiliteten dere utviste med endring av malingsfarge. Kan anbefale dere til andre, og kommer nok til å bruke dere igjen ved anledning i fremtiden.

Kristin Remøe – Also AS

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!