Utvendig malerarbeid Bærum

Ønsker du hjelp til utvendig malerarbeid i Bærum?

Vi utfører alt av utvendig malerarbeid i Bærum og omegn. Utvendig malerarbeid kan være en viktig oppgave for å beskytte og vedlikeholde ditt hjem eller bygning. Ikke bare gir det et rent og friskt utseende, men det bidrar også til å beskytte mot vær og vind, samt forhindre skade på overflaten.

Utvendig malerarbeid er en viktig del av vedlikeholdet av ethvert bygg. Det er ikke bare en estetisk forbedring, men det beskytter også bygningen mot skade og forfall. Når du planlegger utvendig malerarbeid, er det flere faktorer å vurdere, inkludert værforhold, type maling, forberedelse av overflaten og valg av malerfirma.

Når man velger en profesjonell maler til å utføre utvendig malerarbeid i Bærum, er det viktig å finne noen som har erfaring med å jobbe med ulike materialer og overflater. De bør også ha en god forståelse av hvordan man bruker riktig type maling og teknikk for å sikre at resultatet blir holdbart og estetisk tiltalende.

Uansett om du trenger å male hele huset eller bare ønsker å gi dør- eller vinduskarmer en ny farge, kan utvendig malerarbeid være en investering som vil øke verdien på eiendommen din. Så hvis du ønsker at ditt hjem skal se sitt beste ut og samtidig være godt beskyttet mot elementene, så kan det være lurt å vurdere utvendig malerarbeid fra en profesjonell maler.

Utvendig malerarbeid i Bærum? Hva må du tenke på?

Værforhold er en viktig faktor å ta hensyn til når du planlegger utvendig malerarbeid i Bærum. Ideelt sett bør malerarbeidet gjøres i tørt og mildt vær. Dette vil tillate malingen å tørke raskere og gi bedre resultat. Hvis det er for varmt eller kaldt, kan malingen tørke for raskt eller ikke tørke i det hele tatt, noe som kan føre til ujevnheter og skade på overflaten.

Valg av riktig maling er også viktig for et vellykket resultat. Du må velge en maling som passer til overflaten som skal males, for eksempel tre, betong eller murstein. Det er også viktig å velge riktig type maling basert på klimaet i området. Hvis du bor i et område med mye nedbør, bør du velge en maling som tåler fuktighet og gjerne en som forhindrer muggvekst.

Hvorfor skal du velge oss til ditt neste oppdrag?

Hvilke tjenester kan vi hjelpe deg med?

Innvendig Malerarbeid: Maling av vegger, tak, vinduer, dører..

Utvendig malerarbeid: Maling av hus, garasje, fasader, terrasser..

Dører og vinduer: Utskifting og maling. Vinduer og dører..

Sparkelarbeid: Sparkling av vegger og tak. Tapet, strie..

Tapetsering: Tapetsering og fjerning av tapet..

Trappeoppganger: Oppussing, maling av trappeløp og oppganger..

5 Gode grunner til å velge oss!

En kontaktperson
Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet
Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser
Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store
Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Vi utfører også..

Male fasade,  Male hus Bærum, Maling av mur, Maling av kledning, Beising av hus Bærum, maling av garasjer, gjerder m.m

Kontakt oss for tilbud


Kontakt oss om du trenger å få utført utvendig malerarbeid i Bærum – Kvalitet, gode referanser og god pris!

Om oss..

Som kunde av DinMalerpartner skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris. Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Maling av fasade i sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av bolig i Asker

Maling av sameie - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av hus i Asker

Maling av borettslag - Malerfirma DinMalerpartner

Maling av fasade i borettslag- Malerfirma DinMalerpartner

Fasade maling Asker

Oppussing av murfasade i Asker

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Utvendig maling

Trengte hjelp til å male toppetasjen i 3 etg. rekkehus. De ga meg en rask og god pris. Malte vegger / vinduer / hjørnebord. De jobbet veldig raskt og effektivt. Veldig ryddig gjort og pent utført. Jobben tok en uke. Kontakter dere gjerne igjen til andre oppdrag

Finn Clausen – Bærums Verk

Tilbakemeldinger og erfaringer fra våre kunder - DinMalerpartner.no
Maling av hus

Maling av hus i to farger. Krevde stillas. Skifte av diverse råtne planker. Arbeidet er pent og grundig utført. Svært lite søl og ingen skader på hus og hage. Arbeidet gikk raskt unna da været endelig slo til. Arbeidet skulle vært utført i august 2017, men da var det altfor mye regn. Resultatet ser veldig bra ut.

Wenche Strømhaug – Gjettum

Hos oss får du kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som er stolte av faget.
Fornøyde kunder i Bærum - det er det vi lever av!
Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet.
God kvalitet gjennom hele oppdraget er viktig for både oss og våre kunder. Vi vet hvor slitsom det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til maleoppdraget er fullført.
DinMalerpartner - Når kun det beste er godt nok!