Utvendig Malerarbeid

Hjelp til utvendig malerarbeid?

Det er som de fleste vet billigere å vedlikeholde enn å renovere, derfor er det viktig at malerarbeidet utføres proaktivt og ikke preventivt.

DinMalerparter utfører alt av utvendig malerarbeid i Oslo, Asker, Bærum. Vi utfører med høy kvalitet og utfører arbeidet med stolthet.

Vi tilbyr våre kunder en totalpakke ved behandling av fasader: Dette kan innebærer både fjerning av gammel maling, vasking av overflate og selvfølgelig påføring av ny maling.

Maling av hus eller garasje? For oss er ingen oppdrag for store eller for små, vi har malere klare for oppdrag uansett størrelse.

Vi vet hva som er viktig for å gi et godt og langvarig resultat på utvendig malerarbeidet. Det harde klimaet vi har her i Norge, gjør det ekstra viktig å være bevist når man skal foreta en utvendig malerjobb. Vi vet hva som er viktig for å gi et godt og langvarig resultat på malerarbeidet.

Vi benytter dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag og som behersker de aller fleste malingteknikker.

Ved å benytte DinMalerpartner til utvendig malerarbeid kan du være trygg på at jobben blir utført skikkelig, til avtalt tid og pris.

En kontaktperson

Vi vet hvor slitsomt det er å måtte forholde seg til flere personer når en jobb skal fullføres. Alle våre kunder har sin egen kontaktperson hos oss som snakker flytende norsk eller engelsk etter ditt ønske, og det betyr mye for mange. Dette er din kontaktperson helt til jobben er fullført.

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet, god service og godt håndverk har gitt oss et godt renommé i markedet. Som kunde av oss skal du føle deg viktig og ivaretatt. Du kan være trygg på at jobben blir utført skikkelig og til avtalt pris.

Kapasitet

Som en del av DBP Gruppen AS har vi et stort nettverk av arbeidere innen forskjellige fagfelt. Dette gjør at vi ved behov kan bistå våre kunder også med andre type arbeid de ønsker utført. Dette gjør at våre kunder slipper å forholde seg til flere leverandører.

Gunstige priser

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materiallister med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store til å yte topp service, kunnskapsrike nok til å si at alt er mulig, vi har ressurser og kunnskap til å utføre det arbeidet som skal utføres.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

 
 

Kontakt oss om du trenger hjelp til utvendig maling – Kvalitet, gode referanser og god pris!
Ring oss på 400 90 547 eller benytt kontaktskjema over.

Noen av våre prosjekter

Hva sier våre kunder?